BSO ’t Leidsche Tuynhuis BSO Leiden BSO Leiden BSO ’t Leidsche Tuynhuis buitenschoolse opvang Leiden BSO ’t Leidsche Tuynhuis BSO ’T Leidsche Tuynhuis BSO ’t Leidsche Tuynhuis BSO ’T Leidsche Tuynhuis

Een prachtige buitenschoolse opvang in Leiden

Een prachtige kinderopvang in het centrum van Leiden. Het kinderdagverblijf en de BSO aan de Cobetstraat in Leiden stamt uit de jaren 30 en heeft een prachtige karakteristieke sfeer. Het prachtige pand heeft een ommuurde tuin met mooie oude bomen.

Op onze buitenschoolse opvang kan je kind na school en in vakanties meedoen aan te gekke activiteiten. Zo hebben we bijvoorbeeld een kookclub, knutselclub en timmerclub! Ook kan je kind muzieklessen volgen. Genoeg te beleven dus! Even lekker chillen op de bank met een boekje? Dat kan natuurlijk ook op onze BSO!

Basisscholen in Leiden

We halen kinderen op bij de Josephschool, Lorentzschool, Lucas van Leyden (locatie Steeg), Lucas van Leyden (locatie Vliet), Haanstraschool en de Pionier. ’s Ochtends brengen we kinderen ook naar de Josephschool en de Lorentzschool (voorschoolse opvang).

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN

Slide We hebben nog enkele RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN plaatsen beschikbaar