Kinderdagverblijf 0 – 3 jaar

Ons kinderdagverblijf heeft een bijzondere groepsindeling, namelijk groepen voor kinderen van 0 tot 3 jaar en 3 tot 4 jaar. Unieke kinderopvang in Leiden!

Baby’s

Voor baby’tjes is het belangrijk dat er veel rust is, een vaste structuur en vertrouwde gezichten. Daar hebben wij veel aandacht voor. Ook al zitten kinderen van 0 tot 3 jaar in een groep, vaak zijn we met een clubje kinderen naar buiten of spelen we ‘bij de buren.’ Op gezette tijden zijn we dus vaak alleen met de baby’s. En die worden door ons in de watten gelegd!

Dreumesen

En dan is jullie kind ineens een dreumes. Wat gaat het snel! Volop leuke uitdagingen zoals muziekles en gym. En natuurlijk heerlijk ravotten in de avonturentuin!

De groep van 0 jaar tot 3 jaar heeft maximaal 15 kinderen op maandag, dinsdag en donderdag en maximaal 10 kinderen op woensdag en vrijdag. Het aantal vaste pedagogisch medewerkers is bij 15 kinderen 3 en bij maximaal 10 kinderen zijn dit 2.

kinderopvang Leiden

Kinderen van 0 tot 3 jaar fijn bij elkaar.

muziekles kinderen Leiden

Elke week geeft ‘Meester Frank’ de kinderen muziekles. Superleuk is dat! Gitaar in de hand en spelen maar! We zingen, dansen en maken zelf muziek. Muziek maken is leuk, gezellig en vooral heel veel plezier!

Op alle groepen is er muziekles. Zowel op het kinderdagverblijf als de peuteropvang. De dagen rouleren na iedere vakantie. Zo kunnen alle kinderen meedoen!

Samen aan tafel voor een lekkere verse warme maaltijd.

peutergym Leiden Kinderopvang ’t Leidsche Tuynhuis

Springen, rennen, klimmen, klauteren, hangen, vallen en weer opstaan. En steeds iets meer durven én kunnen. De kinderen gaan elke week met de pedagogisch medewerkers naar een gymzaal in de buurt en krijgen van onze sport coördinatoren gymles, een soort apenkooien voor peuters. Na elke schoolvakantie verandert de dag van de week zodat alle kinderen mee kunnen doen met peutergym. Heerlijk alle energie kwijt en ook nog eens supergezond!

tuin kinderopvang ’t Leidsche Tuynhuis

Buitenspelen is gezond! Dus dat hebben we mooi gecombineerd in onze ‘Avonturentuin’ bij ons kinderdagverblijf. In deze veilige ommuurde tuin kan je kind van alles ontdekken en beleven.

Wij hebben onder andere een trampoline, twee glijbanen, klimboot, schommels, duikelrekken, verschillende zandbakken, fietsjes, skelters, een buiten(speel)keuken. Het is ook heerlijk vertoeven onder de bomen in de schaduw tijdens mooi weer. Zolang het weer het toelaat gaan wij iedere dag naar buiten.

We vinden het leuk om af en toe eens op pad te gaan met elkaar! Onze uitstapjes in de kinderopvang. Wij gaan bijvoorbeeld de eendjes voeren, naar de kinderboerderij, de speeltuin of naar de markt op woensdag.

De uitstapjes op onze kinderopvang zijn een leuke break op de dag. Soms nemen we ook jongere kinderen mee in een wandelwagen. Ook voor hen kan een wandelingetje en frisse lucht heel ontspannend werken!

Verzorgde en liefdevolle opvang

Al 8 jaar lang gaan mijn kinderen nu al naar het LTH. Bijzonder is dat we op de groep al… Lees meer “Verzorgde en liefdevolle opvang”

Noortje Niehien

Geweldige opvang 🙂

Wegens mijn onregelmatige diensten binnen de luchtvaart kwam ik via een collega terecht bij het Leidsche Tuynhuis om wille van… Lees meer “Geweldige opvang :)”

Sergio Moya Boom & Agnes Aymerich Sanesteban

Warm en betrokken

Het Leidsche Tuynhuis is een ontzettend leuke, actieve, warme en betrokken opvangorganisatie. Vanaf dag 1 onze dochter altijd met een… Lees meer “Warm en betrokken”

Ryanne Dijkdrent

Fijn kinderdagverblijf.

Fijn kinderdagverblijf. Lieve leidsters, grote buitenspeelplaats, goeie administratie, veel activiteiten en de mogelijkheid voor flexibele opvang.

Kristel Boekhorst

thuiskomen in het Tuynhuis

Na een dag werken voelt het binnenwandelen bij het tuynhuis altijd al een beetje als thuiskomen. Alle leidsters zijn lief… Lees meer “thuiskomen in het Tuynhuis”

Renée den Heeten - van Someren Gréve

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN

Slide We hebben nog enkele RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN plaatsen beschikbaar
[dc_social_wall id="7926"]