Jaarplanning 2019

Dag Jaarplanning
Dinsdag 1 januari Nieuwjaarsdag, gesloten
Dinsdag 9 april 10 minuten avond
Donderdag 11 april 10 minuten avond
Vrijdag 19 april Goede vrijdag, gesloten
Maandag 22 april Tweede paasdag, gesloten
Zaterdag 27 april Koningsdag
Donderdag 9 mei Opa en oma ochtend
Donderdag 23 mei Verjaardagen dag
Vrijdag 24 mei Studiedag, gesloten
Donderdag 30 mei Hemelvaartsdag, gesloten
Maandag 10 juni Tweede Pinksterdag, gesloten
Vrijdag 28 juni Peurbakkentocht
Vrijdag  30 augustus Barbecue
Donderdag 19 september Dag van de Pedagogisch Medewerker
Donderdag 3 oktober Leidens Ontzet, gesloten
Vrijdag 18 oktober Halloweenviering
Donderdag 5 december Sinterklaas viering, 17:00 gesloten
Dinsdag 24 december Kerstavond, 17:00 gesloten
Woensdag 25 december t/m woensdag 1 januari 2019 Kerstsluiting en Oud en nieuw

De jaarlijkse studiedag en de kerstvakantie (kerstdagen en nieuwjaarsdag uitgesloten) zijn niet meegerekend in de prijs. Wij rekenen met 51 weken opvang. Alle bovenstaande dagen die wij gesloten zijn kunnen niet geruild worden met andere dagen.

Warm en betrokken

Het Leidsche Tuynhuis is een ontzettend leuke, actieve, warme en betrokken opvangorganisatie. Vanaf dag 1 onze dochter altijd met een goed gevoel gebracht en opgehaald. Ze voelt zich er thuis, beleeft de leukste activiteiten en eet heerlijk warm ’s middags. De leidsters zijn betrokken, lief en zorgzaam.

Ryanne Dijkdrent

Een fijne plek voor kinderen

Waarom wij tevreden zijn over de opvang op het Leidsche Tuynhuis? Onze dochter gaat er met plezier naar toe, krijgt de juiste aandacht en zorg en wordt uitgedaagd om zichzelf te ontwikkelen. Het mooie pand, de inrichting en de heerlijke buitenruimte sprak ons als ouders erg aan. Het warm eten tussen de middag is overigens ook een fijn iets.

Marinda Fischer

Kids blij… papa en mama blij!

Het Leidsche Tuynhuis is een prima kdv. Onze 2 kinderen gaan er met veel plezier heen. Het is er schoon, lieve bekwame leidsters, gevarieerde lunch, veel (buiten) spelen/spelletjes, Engelse les, gymles, muziekles…. maw heel compleet. En meest belangrijke: kids blij… papa en mama uiteraard ook al snel blij.

Jork Aten

Verzorgde en liefdevolle opvang

Al 8 jaar lang gaan mijn kinderen nu al naar het LTH. Bijzonder is dat we op de groep al die tijd de zelfde leidsters hebben gehad. Ze zijn niet alleen liefdevol en de kinderen zijn er in goede handen maar er wordt ook meegedacht en verbeteringen en veranderingen geïnitieerd. De warme maaltijd tussen de middag vind ik echt een pre evenals de ruime openingstijden.

Noortje Niehien

Fijn kinderdagverblijf.

Fijn kinderdagverblijf. Lieve leidsters, grote buitenspeelplaats, goeie administratie, veel activiteiten en de mogelijkheid voor flexibele opvang.

Kristel Boekhorst