Jaarplanning 2019

Dag Jaarplanning
Dinsdag 1 januari Nieuwjaarsdag, gesloten
Dinsdag 9 april 10 minuten avond
Donderdag 11 april 10 minuten avond
Vrijdag 19 april Goede vrijdag, gesloten
Maandag 22 april Tweede paasdag, gesloten
Zaterdag 27 april Koningsdag
Donderdag 9 mei Opa en oma ochtend
Donderdag 23 mei Verjaardagen dag
Vrijdag 24 mei Studiedag, gesloten
Donderdag 30 mei Hemelvaartsdag, gesloten
Maandag 10 juni Tweede Pinksterdag, gesloten
Vrijdag 28 juni Peurbakkentocht
Vrijdag  30 augustus Barbecue
Donderdag 19 september Dag van de Pedagogisch Medewerker
Donderdag 3 oktober Leidens Ontzet, gesloten
Vrijdag 18 oktober Halloweenviering
Donderdag 5 december Sinterklaas viering, 17:00 gesloten
Dinsdag 24 december Kerstavond, 17:00 gesloten
Woensdag 25 december t/m woensdag 1 januari 2019 Kerstsluiting en Oud en nieuw

De jaarlijkse studiedag en de kerstvakantie (kerstdagen en nieuwjaarsdag uitgesloten) zijn niet meegerekend in de prijs. Wij rekenen met 51 weken opvang. Alle bovenstaande dagen die wij gesloten zijn kunnen niet geruild worden met andere dagen.

Prettige ervaringen

Fijne kinderopvang. No-nonsense mentaliteit. Prettige warme huiselijke omgeving.

selma

Tweede thuis

al vanaf 3 maanden zit onze dochter bij het Tuynhuis. Eerst bij de créche en sinds een aantal jaren nu op de BSO. Dat ik nog steeds dezelfde gezichten zie, gedurende die ruim 7,5 jaar zegt alles over hoe fijn het hier is. Onze dochter loopt nog steeds bij haar créche juffies langs om gedag te zeggen en is nog geen dag met tegenzin naar de opvang gegaan.

Susan Aretz

Onze zoon

Onze zoon gaat nu bijna een jaar naar het Leidsche Tuynhuis. Ik breng hem daar altijd met een gerust gevoel naartoe. De juffen zijn enorm begaan met de kinderen! De kinderen kunnen er heerlijk spelen, zowel binnen als buiten en krijgen gezond (en warm) te eten. Wij hebben heel bewust gekozen voor dit dagverblijf, deze plek gaf ons direct het gevoel dat ons kind zich hier op een leuke, vrije en veilige manier kan ontwikkelen, met veel zorg en liefde van de juffen.

Marjolijn Bannink

Onze kinderen

Onze kinderen zitten hier al vanaf de kinderdagopvang. Nu zitten ze op de BSO en ze hebben het nog steeds zo naar hun zin. Een heel gezellig kinderdagverblijf en BSO met hele lieve medewerkers, die goed voor onze kinderen zorgen! Geen dag spijt van dat ze naar het Leidsche Tuynhuis zijn gegaan!

Annouk Meijer

thuiskomen in het Tuynhuis

Na een dag werken voelt het binnenwandelen bij het tuynhuis altijd al een beetje als thuiskomen. Alle leidsters zijn lief en betrokken, niet alleen met de kinderen maar ook met het gezin als geheel. De kinderen worden op de groepen uitgedaagd en er is veel aanbod, muziekles, gym en zelfs Engels. Het is superfijn dan de kleintjes al warm lunchen, dat scheelt thuis weer koken. Wij zijn ontzettend blij met het Tuynhuis en na de zomer zal onze kleine derde telg daar ook haar plekje vinden. Echt een aanrader.

Renée den Heeten - van Someren Gréve