Jaarplanning 2020

Dag Jaarplanning
Woensdag 1 januari Nieuwjaarsdag, gesloten
Dinsdag 17 maart 10 minuten avond (dagopvang)
Donderdag 19 maart 10 minuten avond (dagopvang)
Vrijdag 10 april Goede vrijdag, gesloten
Maandag 13 april Tweede paasdag, gesloten
Maandag 27 april Koningsdag
Dinsdag 5 mei Bevrijdingsdag, gesloten (eens per 5 jaar)
Donderdag 14 mei Opa en oma ochtend
Donderdag 21 mei Hemelvaartsdag, gesloten
Maandag 25 mei Studiedag, gesloten
Donderdag 28 mei Verjaardagendag
Maandag 1 juni Tweede Pinksterdag, gesloten
Vrijdag  26 juni Peurbakkentocht
Donderdag 17 september Dag van de Pedagogisch Medewerker
Zaterdag 3 oktober Leidens Ontzet
Vrijdag 4 december Sinterklaasviering
Donderdag 24 december Kerstavond, 17.00 uur gesloten
Vrijdag 25 december t/m vrijdag 1 januari 2021 Kerstsluiting en Oud en nieuw

De jaarlijkse studiedag en de kerstvakantie (kerstdagen en nieuwjaarsdag uitgesloten) zijn niet meegerekend in de prijs. Wij rekenen met 51 weken opvang. Alle bovenstaande dagen die wij gesloten zijn kunnen niet geruild worden met andere dagen.

top plek voor kids

Onze zoon is 4,5 jaar en gaat naar het Leidsche Tuynhuis vanaf de leeftijd van 4 maanden. Onze zoon is altijd met bijzonder veel liefde en zorg opgevangen door de leid(st)ers. Wij hebben het als heel prettig ervaren dat er (bijna) geen personele wisselingen hebben plaatsgevonden de afgelopen jaren. Die stabiliteit vinden wij voor ouders en kinderen heel belangrijk.
De medewerkers van het Leidsche Tuynhuis zijn meedenkend en flexibel en hebben er de afgelopen jaren voor gezorgd dat wij -zonder kindzorgen- ons werk hebben kunnen doen.

Eelkje Boonstra

Verzorgde en liefdevolle opvang

Al 8 jaar lang gaan mijn kinderen nu al naar het LTH. Bijzonder is dat we op de groep al die tijd de zelfde leidsters hebben gehad. Ze zijn niet alleen liefdevol en de kinderen zijn er in goede handen maar er wordt ook meegedacht en verbeteringen en veranderingen geïnitieerd. De warme maaltijd tussen de middag vind ik echt een pre evenals de ruime openingstijden.

Noortje Niehien

Onze zoon

Onze zoon gaat nu bijna een jaar naar het Leidsche Tuynhuis. Ik breng hem daar altijd met een gerust gevoel naartoe. De juffen zijn enorm begaan met de kinderen! De kinderen kunnen er heerlijk spelen, zowel binnen als buiten en krijgen gezond (en warm) te eten. Wij hebben heel bewust gekozen voor dit dagverblijf, deze plek gaf ons direct het gevoel dat ons kind zich hier op een leuke, vrije en veilige manier kan ontwikkelen, met veel zorg en liefde van de juffen.

Marjolijn Bannink

Fijn kinderdagverblijf.

Fijn kinderdagverblijf. Lieve leidsters, grote buitenspeelplaats, goeie administratie, veel activiteiten en de mogelijkheid voor flexibele opvang.

Kristel Boekhorst

Kids blij… papa en mama blij!

Het Leidsche Tuynhuis is een prima kdv. Onze 2 kinderen gaan er met veel plezier heen. Het is er schoon, lieve bekwame leidsters, gevarieerde lunch, veel (buiten) spelen/spelletjes, Engelse les, gymles, muziekles…. maw heel compleet. En meest belangrijke: kids blij… papa en mama uiteraard ook al snel blij.

Jork Aten