Kinderdagverblijf 0 – 3 jaar

Ons kinderdagverblijf heeft een bijzondere groepsindeling, namelijk groepen voor kinderen van 0 tot 3 jaar en 3 tot 4 jaar. Unieke kinderopvang in Leiden!

Baby’s
Voor baby’tjes is het belangrijk dat er veel rust is, een vaste structuur en vertrouwde gezichten. Daar hebben wij veel aandacht voor. Ook al zitten kinderen van 0 tot 3 jaar in een groep, vaak zijn we met een clubje kinderen naar buiten of spelen we ‘bij de buren.’ Op gezette tijden zijn we dus vaak alleen met de baby’s. En die worden door ons in de watten gelegd!

Dreumesen
En dan is een kind ineens een dreumes. Wat gaat het snel! Volop leuke uitdagingen zoals muziekles en gym. En natuurlijk heerlijk ravotten in de avonturentuin!

Unieke groepsindeling

Kinderen van 0 tot 3 jaar fijn bij elkaar.

Muziekles

Elke week geeft ‘Meester Frank’ de kinderen muziekles. Superleuk is dat! Gitaar in de hand en spelen maar! We zingen, dansen en maken zelf muziek. Muziek maken is leuk, gezellig en vooral heel veel plezier!

Op alle groepen is er muziekles. Zowel op het kinderdagverblijf als de peuteropvang. De dagen rouleren na iedere vakantie. Zo kunnen alle kinderen meedoen!

Warme maaltijd

Samen aan tafel voor een lekkere verse warme maaltijd.

Peutergym

Springen, rennen, klimmen, klauteren, hangen, vallen en weer opstaan. En steeds iets meer durven én kunnen. De kinderen krijgen elke week gymles van onze sport coördinatoren samen met de pedagogisch medewerkers. Een soort apenkooien voor peuters. Heerlijk alle energie kwijt en ook nog eens super gezond!

Buiten spelen

Buiten spelen is gezond! Dus dat hebben we mooi gecombineerd in onze ‘avonturentuin’ bij het kinderdagverblijf. In deze veilige ommuurde tuin kan je kind van alles ontdekken en beleven.

Het is ook heerlijk vertoeven onder de bomen in de schaduw tijdens mooi weer. Zolang het weer het toelaat gaan wij iedere dag naar buiten.

 

Kids blij, papa en mama blij

Het Leidsche Tuynhuis is een prima kdv. Onze 2 kinderen gaan er met veel plezier heen. Het is er schoon, lieve bekwame leidsters, gevarieerde lunch, veel (buiten) spelen/spelletjes, Engelse les, gymles, muziekles…. maw heel compleet.

En meest belangrijke: kids blij… papa en mama uiteraard ook al snel

Jork Aten

Dagritme

Goedemorgen Femke, fijn dat je er weer bent!’ Wat maakt ze allemaal mee op het kinderdagverblijf?

Intake en wennen

Je hebt je kind ingeschreven en dan? Er komt een intakegesprek en we maken wenafspraken.